Stubbefresing

Med felling av trær blir trestubben som regel stående igjen, noe som kan være plagsomt både estetisk og praktisk. Å fjerne trestubber på egen hånd er vanskelig, men heldigvis er dette noe oss profesjonelle enkelt kan fjerne med stubbefresing!


Julien Trepleie tilbyr stubbefresing både som tilleggstjeneste ved trefelling og som enkeltoppdrag. Vi har en liten og smidig stubbefreser som gjør det mulig for oss å komme til de mest umulige steder. Dette vil si at vi kan fjerne selv de vanskeligste stubbene, så ikke nøl med å ta kontakt selv om du har fått avslag fra andre trepleiere.


Pris for stubbefresing

Det er et par faktorer som påvirker prisen på stubbefresing. Blant annet størrelse, lokasjon, alder og hvorvidt du ønsker at vi skal fjerne røtter også. Før du booker stubbefresing er det derfor viktig å ta mål av stubben/stubbene det gjelder og legge ved all annen relevant informasjon, på denne måten kan vi lettere komme tilbake til deg med et prisestimat. Dersom du har sett for deg en prissjikte for tjenesten, oppgi gjerne også dette når du tar kontakt så kan vi sammen komme frem til en løsning.