Beskjæring av bærbusker

Bærbusker er et hyggelig tilskudd i alle hager som kan gi mye glede med bærene de produserer. For å få gode avlinger og unngå sykdommer på bærbusker burde de beskjæres årlig, en jobb som ofte glemmes eller det ikke settes av tid til.

Vi i Julien Trepleie hjelper deg gjerne med beskjæring av bærbusker!


beskjæring av bærbusker

Hvorfor bruke en profesjonell til beskjæring av bærbusker?

Det er flere ting å ta hensyn til når man skal beskjære bærbusker, og en god jobb er vesentlig for buskens vekst og avling. Selv om beskjæring er en jobb man kan gjøre selv, vil vi som arborister ha kunnskap og erfaring til å behandle bærbuskene på best mulig måte slik at de holder seg fine og sunne. Spesielt i tilfeller der buskene ikke har fått riktig pleie eller blitt beskjært over lengre tid, vil det være smart å få hjelp av profesjonelle. Vi vil kunne se på hvilke tiltak som må til for å hjelpe planten, samt kutte vekk de riktige delene av busken.

Når burde man beskjære bærbusker?

Å beskjære bærbusker er en jobb som for de fleste typer bær burde gjøres i løpet av hvileperioden, gjerne rundt februar-mars.

Dette gjelder bl.a. beskjæring av ripsbærbusker, solbærbusker og stikkelsbærbusker.

Bringebær- og bjørnebærbusker burde i motsetning av andre typer bær beskjæres etter høsting, altså om høsten.

Har du noen spørsmål eller har lyst til å booke oss for beskjæring?

Ring oss gjerne for en uforpliktende prat eller ta kontakt i skjemaet nedenfor, så finner vi en løsning som passer for deg!