Om oss


David julien på bakken

Arborist i Oslo

Vi i Julien Trepleie er utdannet arborister, som vil si at våre ansatte har utdannelse innen trebehandling. Som arborister jobber vi profesjonelt med tre og er spesialister med kunnskapen som trengs for alt innen trepleie. I Julien Trepleie tilbyr vi tjenester innen beskjæring og trefelling, samt kan komme med arboristuttalelse ved vanskelige prosjekter eller usikkerhet rundt trepleie. Vi er spesialiserte på trefelling i vanskelige områder og av teknisk vanskelige trær, så vi har kunnskapen og kompetansen som trengs for å hjelpe deg med dine trepleie behov.

Om Julien Trepleie

David er innehaveren av Julien Trepleie, og har arbeidet med tilkomstteknikk (industriklatrer) siden 2010 og startet som arborist i 2015.

For David begynte veien inn i yrket som arborist i 2008 da han begynte å klatre, noe som førte videre til å jobbe med trefelling, kronereduksjon og beskjæring som arborist. Han har tidligere jobbet for en rekke andre bedrifter innen trefelling, og har med andre ord lang erfaring i yrket som arborist.


David har studert “Guilds Forestry and Arboriculture” ved City & Guilds, og deretter ved Københavns Universitet.

Etikk og bærekraft

Den siste tiden så har det blitt et økende fokus på miljøvern og hvordan vi kan ta vare på planeten. Alle har et felles ansvar for å opprettholde naturens mangfold, slik at også fremtidige generasjoner kan leve godt og ha glede av naturen.


Som arborister er vi naturligvis opptatt av å ta vare på naturen, så for oss er bærekraft en selvfølge. Vi i Julien Trepleie ønsker alltid å gjøre det som er best for treet og miljøet rundt. Dette vil si at så fremt vi kan, gir vi råd i form av foredling og ivaretakelse til mangfoldets beste.


I Julien Trepleie har vi alltid fokus på godkjent utstyr og sikkerhet.

 Julien Trepleie tilpasser seg – Alltid med fokus på godkjent utstyr og sikkerhet.