Ikon trefelling - Julien trepleie
Trefelling av høyt tre - Julien trepleie

Trefelling i Oslo

Vi utfører trefelling i Oslo og Omegn, og tilbyr gratis befaring.


I Julien Trepleie har vi spesialisert oss på felling av vanskelige trær og teknisk vanskelige fellingsoperasjoner, så vi kan bistå deg på en effektiv og trygg måte uansett oppdrag! 


Hvis du ønsker en konsultasjon vedrørende en komplisert felling, eller er usikker på hvilke tiltak du ønsker å iverksette så tilbyr vi også tjenesten  arborist rapport. Slike rapporter er også nødvendige i visse deler av Oslo hvor man må sende inn søknad for godkjent felling.Trefelling

Trefelling er et krevende oppdrag som må planlegges godt for å ivareta sikkerheten, og for å ha gode marginer til bebyggelse og strømlinjer rundt. Det er derfor viktig å bruke erfarne fagfolk med riktig kompetanse og utstyr når du skal felle trær. Det er viktig å informere om at trefelling skal være siste utvei, og at vi anbefaler å heller prøve å beskjære treet før det felles.


Trefelling gjøres enten som klatreoppdrag eller fra bakkenivå. Ved felling fra bakkenivå feller vi hele treet på en gang. Mens ved klatreoppdrag starter vi med å fjerne alle grener, før vi stykkevis feller treet. Vi tilbyr også forskjellige løsninger for opprydding etter trefelling, samt tjenester innenfor beskjæring som vi kan utføre under samme oppdrag. 

Dersom du er usikker på om treet burde felles eller ikke sjekk ut artikkelen: “Når er det på tide å felle treet?”

Trefelling pris 

Etter befaring fastsetter vi pris basert på størrelse og antall trær, omgivelsene rundt/ sikkerhetshensyn, og hvilke tjenester du ønsker å inkludere. For eksempel ønsker mange å legge på stubbefresing som en tilleggstjeneste.


Ta gjerne kontakt med oss på telefon for å avtale tidspunkt for befaring, eller fyll ut kontaktskjemaet. Dersom du bruker skjemaet legg ved bilder av treet, en beskrivelse av jobben du ønsker utført og adresse. Så kontakter vi deg for å avtale befaring. Vi vil kunne gi deg et prisestimat etter befaringen.