Personvernerklæring

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler/cookies.

Ved å bruke nettsiden med informasjonskapsler påslått i nettleseren, godtar du at nettsiden lagrer informasjonskapsler som gjør det lettere for oss å gi deg relevant innhold som kan være nyttig for deg. Dersom du ønsker det, kan du enkelt slå av informasjonskapsler i nettleseren din.

Kontaktskjema
Fra kontaktskjemaet lagrer vi navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse. Kontaktinformasjonen brukes i forbindelse med din forespørsel.

Google Analytics
Når du besøker julientrepleie.no, lagres det informasjon som brukes til å analysere bruken av nettstedet ved hjelp av Google Analytics.
Analysen brukes for å justere innhold og design av nettsiden, slik at du skal kunne finne den informasjonen du leter etter enda lettere.

Google Analytics, en tjeneste som eies av Google, setter inn flere Informasjonskapsler for å gjennomføre denne analysen. Se Google sin vilkår for personvern for mer informasjon.

Facebook og Instagram
Når du har dialog med Julien trepleie via sosiale medier, lagrer vi ikke noe av denne informasjonen i våre egne interne system. Dette er regulert gjennom den aksepten du allerede har gitt til det sosiale mediet som du tar kontakt via.

Har du spørsmål om hva som er lagret av personverninformasjon, har du til enhver tid anledning til å be om innsyn til egne data ved å kontakte nettstedseier.