Ikon trepleie - Julien trepleie
Trepleie - beskjæring av eik i frogn kommune

Beskjæring av trær

Som arborister tenker vi på oss selv som et slags bindeledd mellom trær og mennesker. Det finnes flere løsninger utenom felling når man har et tre som skygger for mye for solen eller vokser for tett inntil huset. Vi i Julien Trepleie beskjærer trær i Oslo og Omegn, og kan sammen med deg finne den beste løsningen for å beskjæring etter dine behov.


Hvorfor beskjære?

Beskjæring er viktig for å holde trær og busker så friske og fine som mulig. Beskjæring gjøres for å forme, regulere størrelse samt øke avlinger og blomster. Spesielt frukttrær som eple eller pære bør beskjæres regelmessig slik at de gir best mulig avling.Her er kronereduksjon utført på et kirsebærtre (bilde før og etter). I bygårder er det ekstra viktig å følge med på at trærne ikke blir for store til å kunne beskjæres på en fornuftig måte.

Typer beskjæring

Vi tilbyr ulike typer beskjæring, avhengig av situasjon og type tre/busk. 

Blant annet:Det er viktig å beskjære både busker og trær jevnlig for å fornye veksten og for å fjerne døde og skadede grener. I Julien Trepleie har vi god kompetanse og erfaring i beskjæring av trær i alle livsfaser, klipping av både små og store tujahekker, og andre beskjæringsjobber. 

Det er viktig å utføre riktig type beskjæring til riktig tid i treets levetid. Den beste tiden for beskjæring er som regel høysommer og tidlig høst, men dette vil variere på typen tre eller busk. 


Ta kontakt med oss for gratis befaring eller for mer informasjon!Top av eik - Julien trepleie