Våre tjenester

Julien trepleie utfører alt innen beskjæring, trefelling, stubbefresing og bortkjøring. Som spesialister innen trepleie tilbyr vi også arborist rapporter og uttalelser. Vi tar oppdrag i Oslo og Omegn, fra Moss til Drammen.

Ønsker du en sammensatt pakke av tjenester eller er usikker på hvilke tiltak som egner seg best for ditt behov?

Ta kontakt for en uforpliktende prat!

BESKJÆRING

For kraftig eller feil beskjæring av treet kan resultere i et svakere tre. Det er derfor viktig å velge riktig type beskjæring til riktig årstid. Bruk arborister for å sikre både en sunn og vakker beskjæring. Vi tilbyr alt innen beskjæring, for både trær og hekk.

LES MER OM BESKJÆRING HER.

Oppdraget utføres med forsikring fra Gjensidige. Forsikringsbevis vises på forespørsel. 

TREFELLING

Trefelling er krevende arbeid som må planlegges nøye for å ivareta god sikkerhet – spesielt i tettbygde strøk. Vi er spesialister på teknisk krevende fellinger, og setter alltid sikkerhet først!

LES MER OM TREFELLING HER.

Oppdraget utføres med forsikring fra Gjensidige. Forsikringsbevis vises på forepørsel. 

STUBBEFRESING

Trestubber stående igjen etter trefelling kan være en hindring både estetisk og praktisk. Å fjerne trestubber på egen hånd er vanskelig, men med profesjonelt utstyr er jobben gjort både raskt og enkelt! Vi har maskiner som kommer til selv om stubben står trangt og vanskelig til.

LES MER OM STUBBEFRESING HER.

ARBORIST RAPPORT

Er du usikker på tiltak for å behandle et gammelt tre, eller trenger dokumentasjon for felling eller utbygging? Vi tilbyr både arborist uttalelser og rapporter, skreddersydd dine behov.

LES MER OM ARBORIST RAPPORT HER.

TREFLIS TIL SALGS

Vi tilbyr usortert treflis til salgs, egnet for en rekke ulike bruksområder! Treflisen kjøres hjem til deg slik at du ikke trenger å tenke på frakt.

LES MER OM TREFLIS TIL SALGS HER.

Kontakt oss