Sopp på trestamme
Har du sopp på treet? Les mer om når soppen er farlig, årsak for sopp på trær, symptomer og hvordan å gå frem ved soppangrep.
Treflis er et flott materiale med et bredt bruksområde. Med sine naturlige egenskaper egner det seg blant annet til bruk i hage, kompost og gårdsdrift. I denne artikkelen går vi over noen av de vanligste brukene for treflis.
Jevnlig beskjæring av trær hjelper å holde de sunne og håndterbare. I denne artikkelen går vi over alt du trenger å vite om beskjæring og gir deg noen tips og triks for best mulig resultat!
Hvis du tenker å felle et tre selv, går vi i denne artikkelen gjennom alt du trenger å tenke på rundt trefellingen, hva du må passe på, fremgangsmåte og tips!
Når er det på tide og når kan man felle trær? I denne artikkelen går vi over hva du skal se etter for å avgjøre om et tre er trygt, hva du kan gjøre for å unngå felling og når det er på tide å felle treet.
Når skal frukttrær beskjæres
Alle frukttrær burde beskjæres årlig, men når på året varierer basert på hvilken type frukttre du har. I denne artikkelen går vi over de forskjellige typene frukttrærne og når disse skal beskjæres.
Trestamme til byggemateriale - Julien trepleie
Har du et eget forhold til treet som skal felles? Har du tenkt på at det kan gjenbrukes? Det kan bli et kortreist og flott byggemateriale ved at Julien trepleie lager planker av stammen på stedet.
Beskjæring om vinteren - Julien trepleie
Friske busker og trær bør beskjæres før vinteren. Tynning av tretopper er et godt sikkerhetstiltak